Despre noi

Magazinul online www.instalax.ro apartine de SC INSTALAX INDUSTRIES SRL inregistrat la registrul comertului sub  J40/1667/07.02.2020, CUI 42224453, cu sediul social in Bucuresti, sector 4, bulevardul Marasesti, nr 42, bl 1.

Avem in gama noastra de produse producatori de renume precum WIESSMANN, ARISTON, BERETTA, KERMI, REHAU, TECE, HAJDU, SANICA, WATES, WILO, IRSAP, GEBERIT, IDTHERM, VALROM si multe altele.

Deviza noastra este seriozitatea, profesionalismul, calitatea. Cel mai important lucru pentru noi este sa oferim solutii complete clientilor nostrii, atat pe partea tehnica cat si pe partea necesarului de materiale de care acesta are nevoie .

Incercam sa ne axam foarte mult pe incalziri in pardoseala, deoarece este mult mai eficienta si elimina discomfortul estetic al locuintelor provocat de radiatoarele clasice, al multor alti factori dar si al altor produse existente in portofoliul nostru.

Consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit nevoilor dumneavoastra cat si pentru a clarifica orice nelamurire intr-un timp cat mai scurt.

Nu stii cum sa iti calculezi o suprafata pentru o incalzire in pardoseala sau necesarul tehnic pentru o anumita suprafata? Te ajutam noi!

Nu ezita sa ne contactezi la:

Contact: 0790402229

Email: instalaxro@gmail.com